Ismerj meg minket

A béke szigete egy nyüzsgő Balaton-parti város nyaraló övezetében. Mindig napos kertünket, ameddig a szem ellát pihentető zöld borítja. Az ápolt, üde pázsit mezítlábas játékra csábít, szabadtéri jakuzzink a tökéletes  ellazulás záloga. 

Az elmúlt évek során folyamatosan fejlesztettük szálláshelyünk színvonalát és kényelmét, a 2021-es évben részben a Kisfaludy Program keretében sikerült jelentősebb beruházásokat véghez vinni, elsősorban a kert és a kültéri közösségi tér fejlesztésével.

Küldetésünk

A szálláshely megnyitásával az volt a célunk, hogy minél több ember számára elérhető közelségbe hozzuk a Balatont és ezt a páratlan izgalmakat rejtő várost, azon belül is nyugodt, zöld szigetként szolgáló pihenőházunkat, amely lehetőséget nyújt vendégeinknek arra, hogy az egész éves hajtásból kiszabadulva egy gondozott, üde környezetbe érkezzenek. 

A Sunny Gardenbe érkezve egy igazi balatoni nyár veheti kezdetét, ahol a családok és barátok élvezhetik az évszak minden örömét: a hosszú baráti beszélgetéseket egy finom, hűs ital mellett, a sokáig alvást vagy a reggeli napfelkeltét, a szikrázó napsütést, a simogató balatoni szellőt, a sportos kihívásokat vagy az édes semmittevést, az esti sütögetést, sztorizgatást és persze a csodás Balatont, ami kerékpárral mindössze néhány percnyi távolságra van!

Az élmény

Célunk az, hogy a hozzánk érkező vendégek élvezzék az itt töltött idő minden percét, boldogan teljen a nyaralással töltött idő. Igazi kihívás, hogy a többgenerációs családok minden tagja egyidejűleg megtalálja szórakozását. 

Ezért is különösen népszerű a pingpong és a lay zay spa. A szülők itt bátran szabadon engedhetik a gyerekeket.

Itt a vendég ledobhatja a cipőjét, szabadon szaladgálhat a füvön. Ha kerékpározna, csak választania kell egyet bringáink közül. 

Ha nincs kedve vacsorát készíteni, csak egy ugrás a Fasor sétány az éttermekkel. 

Ha kipróbálná magát, mint séf, kedvére grillezhet vagy bográcsozhat.

Öröm látni, hogy a sápadtan érkező vendégek a nyaralás végére egészséges barnasággal kisimultan, vidáman és élményekben gazdagon még maradnának…

Külön elismerés számunkra, ha visszatérő vendégeinket üdvözölhetjük.

Légy Te is visszatérő vendégünk!

Foglalás

Látogass el hozzánk!

Élvezd a Balaton adta lehetőségeket!

Sunny Garden Pihenőház

8600 Siófok, Diófa utca 5.

Érdeklődj telefonon!

Foglald le az álom nyaralásod közvetlenül telefonon!

Hívj minket!

+ 36 30 641 35 02

Küldj nekünk üzenetet!

Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben!

Rendelkezésedre állunk!

sunnygarden.siofok@gmail.com